Ovlašteni Stihl trgovac

2020. godine

obilježit će se 100. godišnjica duge povijesti Suzukija.

Uz bogatu povijest od skoro 100 godina, te iskustvo i znanje o razvoju automobila, motocikala i vanbrodskih motora, Suzuki je spreman pružiti tehnologiju i usluge bez presedana u pomorskom poslovanju. Uz duh “Yaramaike” Suzuki je narastao da kreira inovacije i zadovoljstvo kupaca širom svijeta.

Ovlašteni Stihl trgovac

Suzuki DF 2.5

DF 2.5

Ergonomska rješenja koja pružaju jednostavno rukovanje

Vanbrodski motor dizajniran s jednostavnim značajkama, koji vam omogućuje da više vremena uživate na vodi. S toga DF2.5 je opremljen s upravljačkom ručkom za lakše rukovanje kod različitih položaja sjedenja, kao i mogućnost okretaja za 360, što je korisno pri manevriranju na uskim prostorima, a također pruža viši potisak pri vožnji unatrag.Rad je tih i gladak, motor je hlađen vodom za veću izdržljivost i pouzdanost. Ugrađeni spremnik za gorivo kapaciteta jednog litra osigurava gotovo sat rada sa punim spremnikom. Ostale značajke uključuju sustave za podešavanje napetosti upravljača i gasa, FN pomicanje smješteno je na desnoj strani upravo gdje se to i očekuje, indikator razine ulja na ljevoj strani radi lakše provjere.

Ovlašteni Stihl trgovac

Suzuki DF 6

DF 6

Kompaktniji i mnogo lakši

Zadržavajući zapreminu od 138cm3, postojeći je model redizajniran i smanjen kako bi se postiglo smanjenje težine od 1,0 kg (24.0kg*1). Umanjena težina poboljšava operativnost. Uz smanjenje težine, ručka za nošenje integrirana je u donji poklopac koji je zaobljen i lakši za držanje, nova ručka za nošenje na prednjoj strani dodatno poboljšava njegovu prenosivost.

Poboljšana jednostavnost kod korištenja

Rezervoar za gorivo i novi sustavi za podmazivanje omogućuju transport i skladištenje vanbrodskih motora na bilo kojoj od tri strana (desni bok, okomito ili lijevi bok) bez curenja goriva ili ulja. Spremnik goriva nalazi se na vrhu kućišta, smješten iznad karburatora, što omogućuje gravitacijsko napajanje gorivom. To omogućuje da motor počne radom odmah nakon punjenja gorivom, čak i nakon dugotrajnog skladištenja. Ove značajke poboljšale su jednostavnost njegovog korištenja kao prijenosni izvanbrodski motor.

Ovlašteni Stihl trgovac

Suzuki DF 15A

DF 9.9B, 15A, 20A

DF20A, 15A i 9.9B prvi su četverotaktni vanbrodski motori sa električnim sustavom ubrizgavanja goriva bez baterije, svaki u svojoj klasi snage. Korištenjem potpuno novih komponenti sustava ubrizgavanja goriva manjih dimenzija i lakših od onih u bilo kojem prethodnom sustavu, inženjeri Suzukija uspjeli su stvoriti najlakše četverotaktne vanbrodske motore u klasi 14,7kW (20KS) / 11,0kW (15KS). Dodavanjem Suzukijeve Lean Burn Control tehnologije njihovom dizajnu, ovi vanbrodski motori pružaju iznimnu ekonomičnost u potrošnji goriva i smanjenu emisiju ispušnih plinova kroz ukupan svoj radni raspon.

Lean Burn sustav

Suzuki četverotaktni vanbrodski motori s pravom su poznati po svojoj učinkovitosti u štednji goriva i tehnologiji koja vam omogućuje da idete dalje, za manje.

Raspoloživi i modeli sa električnim podešavanjem nagiba – Tilt

Suzuki prijenosni DF20A / 15A / 9.9B s električnim podešavanjem nagiba, uključuju modele s daljinskim kormilarenjem DF20AT, DF15AT i 9.9BT i modeli sa rudo (ručkom) DF20ATH, 15ATH i 9.9BTH.

Čišći i učinkovitiji rad

Suzukijeve koristi napredne tehnologije koje pružaju vrlo učinkovit rad i manje emisije, a u skladu sa Direktivom o rekreativnim plovilima (RCD) – Direktiva 2003 / 44EC Europskog parlamenta i Vijeća, te je dobila ocjenu od tri zvjezdice iz Kalifornije Odbor za resurse (CARB).

 5,207 total views,  4 views today