O nama


PORAT d.o.o.,

poduzeće za trgovinu, turizam i ugostiteljstvo osnovano je 1994. godine, a trenutno posluje na dvije lokacije: Prodavaonica Šibenik (Trg Draga 10) te Prodavaonica i servis Vodice (Stablinac VIII 1).

Raznovrsna ponuda, dugogodišnje iskustvo te posvećenost kupcu osnove su naše kvalitetne usluge. Osnovna djelatnost poduzeća je prodaja i servis strojeva za potrebe poljoprivrede, maslinarstva i šumarstva robnih marki Stihl i Viking te nautičkog programa Johnson i vanbrodskih motora Suzuki. Osim novih uređaja u našim poslovnicama možete kupiti cjelokupni potrošni materijal za vaše omiljene strojeve, rezervne dijelove te zaštitnu opremu. Uz navedene svjetski poznate brandove u našem bogatom asortimanu možete pronaći i dijelove za Agriu 506, Tomos, pumpe za vodu, agregate i akumulatore. U ponudi imamo i uslugu oštrenja lanaca za motorne pile te uslugu oštrenja noževa.

Bez obzira informirate li se o pojedinim uređajima, tražite li savjet za uporabu ili vam je potreban servis, u našim prodajnim centrima uređenim po najnovijim svjetskim standardima dobiti ćete pouzdanog partnera za suradnju. S povjerenjem nam se obratite, a mi ćemo Vam pomoći odabrati uređaj koji odgovara Vašim potrebama. Kako biste što bolje upoznali svoj uređaj prije prvog korištenja naše stručno osoblje za Vas demonstrira način korištenja te Vas savjetuje o stručnoj i ispravnoj primjeni kupljenog uređaja.

 2,445 total views,  2 views today

Posebna ponuda

Oštrenje GRATIS

Oštrenje gratis!

Za sve naše vjerne kupce prilikom kupnje lanca za motornu pilu poklanjamo jedno
oštrenje lanca!

Pridružite nam se

Facebook