PORAT d.o.o. poduzeće za trgovinu, turizam i ugostiteljstvo osnovano je 1994. godine na inicijativu vlasnika Zdenka Živkovića. Sa sjedištem u Zatonu pokraj Šibenika trenutno posluje na dvije lokacije: Prodavaonica Šibenik (Trg Draga 10) te Prodavaonica i servis Vodice (Stablinac VIII 1).

Raznovrsna ponuda, dugogodišnje iskustvo te posvećenost kupcu osnove su naše kvalitetne usluge. Osnovna djelatnost poduzeća je prodaja i servis strojeva za potrebe poljoprivrede, maslinarstva i šumarstva robnih marki Stihl i Viking te nautičkog programa Johnson i vanbrodskih motora Suzuki. Osim novih uređaja u našim poslovnicama možete kupiti cjelokupni potrošni materijal za vaše omiljene strojeve, rezervne dijelove te zaštitnu opremu. Uz navedene svjetski poznate brandove u našem bogatom asortimanu možete pronaći i dijelove za Agriu 506, Tomos, pumpe za vodu, agregate i akumulatore. U ponudi imamo i uslugu oštrenja lanaca za motorne pile te uslugu oštrenja noževa.

Bez obzira informirate li se o pojedinim uređajima, tražite li savjet za uporabu ili vam je potreban servis, u našim prodajnim centrima uređenim po najnovijim svjetskim standardima dobiti ćete pouzdanog partnera za suradnju. S povjerenjem nam se obratite, a mi ćemo Vam pomoći odabrati uređaj koji odgovara Vašim potrebama. Kako biste što bolje upoznali svoj uređaj prije prvog korištenja naše stručno osoblje za Vas demonstrira način korištenja te Vas savjetuje o stručnoj i ispravnoj primjeni kupljenog uređaja.

 

Opći podaci

Adresa: Braće Ivanda 1, 22215 Zaton
Sud upisa u registar: Trgovački sud u Šibeniku
MBS: 060159413
Matični broj: 3480682
OIB: 61485350266

Poslovni račun: Jadranska Banka d.d. ŠIbenik IBANHR562411006 -1100004493
Temeljni kapital društva: 20.000,00 Kn uplaćen u cjelosti

Direktor uprave društva: Krste Živković, zastupa društvo pojedinačno i samostalno.

Posebna ponuda

Oštrenje GRATIS

Oštrenje gratis!

Za sve naše vjerne kupce prilikom kupnje lanca za motornu pilu poklanjamo jedno
oštrenje lanca!